Fade laser

dragon-tattoo_fade-laser_ellen_02.jpg

In de shop hebben we ook een ruimte ingericht waar professioneel huidtherapeut Ellen laserbehandelingen uitvoert. Voor je begint te juichen; er zijn wel wat voorwaarden aan verbonden.

Je kunt je bij ons alleen laten laseren als dat in het belang is van je nieuwe tattoo. Voor de zogenoemde cover-up, dus. Stel: je hebt in je wilde jaren iets laten zetten waar je je nu de ogen voor uit je kop schaamt of, hoe cliché, de naam van die knook van een ex, en je wil daar iets overheen laten zetten. In de meeste gevallen zul je dan een paar laserbehandelingen moeten ondergaan om de oude tattoo te laten vervagen, alvorens er aan de nieuwe tattoo begonnen kan worden. Wij laseren dus alleen maar om iets wat er al is mooier, beter, cooler etc. te maken.

Het is dus niet mogelijk om alleen voor het verwijderen van je tattoo een afspraak te maken voor laserbehandelingen. Wij garanderen namelijk niet dat je tattoo geheel zal verdwijnen.

Een uitzondering maken wij voor handen, gezicht en nek met uitzonderlijk tragisch gelukte tattoos (nog steeds kunnen we dan niet garanderen dat deze volledig verdwijnen).

ENKELE BELANGRIJKE REGELS DIE GELDEN BIJ EEN LASERBEHANDELING:

  • Vóór de behandeling mag je 6 weken niet in de zon of onder de zonnebank. Dit in verband met mogelijke pigmentverschuivingen. De laser werkt namelijk op het pigment in de tatoeage. Indien je zongebruind bent kan de laser op het actieve pigment in je huid werken waardoor er een lichter of donkerder gekleurde vlek kan ontstaan.
  • Na de behandeling mag je om dezelfde reden ook 3 maanden niet in de zon of onder de zonnebank.
  • Ga je toch zonnen? Gebruik dan altijd een sunblock om je huid te beschermen.
  • Na de behandeling zullen er blaren en korsten ontstaan. Hoe moeilijk ook: kom er niet aan om infecties en littekens te voorkomen. Dus geen geprik en gekrab.
  • Drink na de behandeling (zeker wanneer er grote gebieden behandeld zijn) veel water.
  • Probeer het behandelde gebied de eerste week zo min mogelijk nat te maken. Wordt het toch nat, dan deppend drogen. Zeker niet droog wrijven!. Wacht zeker 2 weken met zwemmen of in bad gaan.
  • Gebruik je antibiotica tijdens de behandelperiode, dan dien je dit altijd vóór de behandeling te melden. Een antibioticum zorgt er namelijk voor dat de huid overgevoelig wordt voor de laser. Dit kan pigmentverschuivingen, verdikkingen en blaren veroorzaken. Dat wil je niet. Er wordt pas op zijn vroegst 10 dagen na de kuur weer behandeld.
  • Ook het gebruik van nieuwe medicatie dien je altijd te melden. Sommige medicatie gaat namelijk echt niet samen met de laserbehandeling, waardoor de behandeling uitgesteld of zelfs gestaakt moet worden.