Dotwork

Mandala is een woord uit het Sanskriet, een taal uit het oude Indië, en betekent wiel of cirkel. Het is een heilig symbool van oneindigheid dat de aarde en de kosmos samen brengt. Deze mandala’s dienen ook als hulpmiddel tijdens het mediteren.

Een mandala bestaat uit een basiscirkel die meestal opgevuld is met geometrische figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren. Ze zijn altijd symmetrisch en trekken de blik als vanzelf naar het midden. Het is verbonden met heilige geometrie (welke ook weer in verbintenis staat met spiritualiteit), psychologie en genezing. Waardoor ze er voor het menselijk oog van nature mooi uitzien.

Tot dusver de achtergrond. Je bent dus geïnteresseerd en vraagt je af wat Thomas hierin voor je kan betekenen. Nou, naast het feit dat hij de eerste in Nederland was die zich heeft gespecialiseerd in Dotwork, weet hij dit feilloos te combineren met traditionele tattoo stijlen.

En aangezien deze rijzende ster nog verder de hoogte in wil blijft hij zich ontwikkelen door verschillende elementen op geheel eigen wijze te interpreteren en zo die unieke ‘Thomas tattoo stijl’ te behouden. Perfect voor kleine, middel, grote en lichaamsbedekkende tattoos. Een echte tattoo met symbolen die op jou, en alleen op jou, van toepassing zijn!