Kerkstraat 38 Eindhoven  |  +31 (0) 40 24 61 679  |  Contact

Into Spirit

SACRED TATTOO TEMPLE

Wow een ' nieuwe ' manier om mijn geliefde ambacht te be oefenen ......na jaren, en waarschijnlijk levens, van zoeken in elke uithoek van het ego, in alle religies en filosofieen, culturen en legendes, realiseerde ik me uiteindelijk dat het daar is waar ik al die tijd geweest ben in het hart en in de liefde die alles laat schijnen, gegeven door wat ons heeft geschapen.

ZONDER AL TE VEEL UIT TE WEIDEN, HIER GAAT ‘IE:

Wil je getattoeerd worden in een nog persoonlijker en geweide omgeving waar alles gereinigd en gezuiverd is waar de wierook brandt, de verheven meesters op een altaar staan hemelse moeder aanwezig heiligen uit alle culturen vertegenwoordigd ondergetekende in volle aanwezigheid wachtend op wat er zich gaat ontvouwen???! Cool !!!

EERSTE STAP: MAAK EEN AFSPRAAK IN DE SHOP.

Hiermee krijg je twee sessies in de tempel. Eerste sessie om uit te vinden wat, waar en waarom. Het antwoord hierop verkrijgen we door tegenover elkaar te gaan zitten en te ontspannen in de adem. Ik zing een klein gebed voor je en wat er wil gebeuren ontvouwt zich vanzelf.

Aldus komen we bij het symbool wat op dit moment het meest van waarde voor je zal zijn. Wij zullen dit beiden mee naar huis nemen om er nog een nachtje over te slapen. Soms zelfs letterlijk door het onder je kussen te plaatsen of door je een meditatieve oefening mee te geven om de betekenis van het symbool te overdenken en te kijken of het echt is wat bij je hoort.

TWEEDE SESSIE

je komt goed uitgerust naar de tempel. Je hebt je oefeningetje gedaan en een kleine maaltijd van tevoren nuttigen is aan te raden. Ik heb jouw ontwerp klaar, en na een kort zitje en het proces gezegend te hebben gaan we over naar het daadwerkelijk tattooeren

Onthoud dat de tattoos die hier in de tempel gezet worden niet groter zijn dan max. handformaat.

Als je grotere tattoos met spiritueel onderwerp wil verwijs ik je door naar Dragon Tattoos wonderbaarlijk getalenteerde crew van top-tattoeerders in bijna alle stijlen. Deze tattoo kan dan eventueel uitgebreid of afgerond worden met een sessie in de tempel.

Oprecht en uit het hart,

Orie Lightning

WORKSHOPS, SEMINARS, EVENEMENTEN

Naast het tattoeeren wordt de tempel ook gebruikt voor spirituele workshops, seminars, evenementen en regelmatig wederkerende chanting- en meditatie sessies.

Verdere info over aankomende evenementen en over de tempel lees je op de website:

WWW.SACREDTATTOOTEMPLE.COM